مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی-اورژانس115
برگزاری کارگاه مدیریت اورژانس بیمارستانی با حضور مدرسین کشوری
کارگاه آموزشی مدیریت اورژانس بیمارستانی با حضور رئیس اداره اورژانس بیمارستانی وزارت ، دبیر کمیته کشوری تریاژ و کارشناسان ستادی وزارت برگزار شد.
کارگاه آموزشی اورژانس بیمارستانی روز سه شنبه 31/01/1395 با حضور دکتر واعظی رئیس اداره اورژانس بیمارستانی وزارت بهداشت، دکتر سید حسینی داورانی دبیر کمیته کشوری تریاژ و رئیس بخش اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) تهران ، دکتر مهرابی فر و سرکار خانم خیراتی کارشناسان اداره اورژانس بیمارستانی وزارت و با شرکت مترون ها،مدیران پرستاری،سوپروایزرین آموزشی،سرپرستاران بخش های اورژانس بیمارستان ها،مسئولین فوریت های پزشکی شهرستان ها و کارشناسان ستادی معاونت درمان و مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه برگزار شد.
پس از قرائت آیاتی از قرآن کریم،دکتر دلخروشان رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه ضمن خیر مقدم به میهمانان و مدعوین به شرح اهداف کارگاه پرداخت.
دکتر دلخروشان هدف ازبرگزاری از کارگاه را ارتقاء سطح علمی پرسنل اورژانس بیمارستانی،آشنایی با دستورالعمل های جدید در بخش اورژانس بیمارستانی ، ارائه مشکلات و راه کارهای پیشنهادی مسئولین اورژانس های بیمارستانی تابعه دانشگاه و بررسی آن و نیز اجرای هر چه بهتر دستوالعمل های مرتبط با اورژانس بیمارستانی و طرح تحول نظام سلامت نظیر مقیمی،هتلینگ و بهبود فضای فیزیکی ذکر کرد.
دکتر ارجمندی مدیر درمان دانشگاه نیز ضمن خیر مقدم به میهمانان و تشکر از توجه ویژه مسئولین وزارت بهداشت و اورژانس کشور به تشریح شرایط استان و مشکلات ناشی از تاخیر در جدا شدن خراسان جنوبی از خراسان بزرگ پرداخت و خواستار توجه مضاعف مسئولین به دانشگاه علوم پزشکی بیرجند شد.
دکتر ارجمندی وضعیت تریاژ را در بخش های اورژانس را مطلوب ندانست و خواستار تلاش جهت بهبود وضعیت تریاژ اورژانس ها و به کارگیری بهترین و خبره ترین پرستاران در تریاژشد.
در ادامه کارگاه دکتر واعظی رئیس اداره اورژانس بیمارستانی وزارت بهداشت به تشریح بحث مدیریت بخش اورژانس،دستوالعمل های جامع اورژانس،اصول و استانداردهای فضای فیزیکی بخش اورژانس پرداخت و به سوالات حاضرین در جلسه پاسخ دادند.
دکتر دهقانی معاون درمان دانشگاه ضمن بازدید از روند برگزاری کارگاه و تشکر از حضور همه عزیزان به ویژه دکتر واعظی،گفت:تریاژ در بیمارستان ها هنوز به جایگاه واقعی خود نرسیده و در فضای فیزیکی اورژانس ها ، مکان مناسبی برای تریاژ در نظر گرفته نمی شود.
دکتر دهقانی افزود: بحث فعال شدن کمیته تریاژ بیمارستانی باید جدی گرفته شده و جلسات آن به صورت منظم تشکیل و مصوبات آن اجرایی گردد و در بازسازی و بهسازی فضای فیزیکی بخش های اورژانس حتما با کارشناسان اورژانس بیمارستانی وزارت مشورت گردد.
دکتر دهقانی گفت:هدف این است که بیماری که وارد بخش اورژانس می شود به طور واقعی خدمت شایسته ، درست و به موقع دریافت نماید.
دکتر سید حسینی داورانی دبیر کمیته کشوری تریاژ در ادامه به تشریخ تاریخچه ، انواع تریاژ،الگوریتم تریاژESI و بررسی سناریوها پرداخت به سوالات و ابهامات حاضرین پاسخ داد.
خانم خیراتی کارشناس اورژانس بیمارستانی وزارت نیز به بررسی استاندارد دارویی بخش اورژانس پرداختند.
دکتر مهرابی فر کارشناس اورژانس بیمارستانی وزارت بحث شاخص ها، آمار و بانک اطلاعاتی در اورژانس را ارائه نمودند.
در انتها جلسه نیز امتحان کتبی در مورد مباحث کارگاه به صورت بیمارستانی برگزار شد و از پنج بیمارستان برتر (به ترتیب بیمارستان های بشرویه،فردوس،امام رضا(ع)بیرجند،طبس و سربیشه) با اهداء جوایزی تقدیر به عمل آمد.
نظر دهید