برگزاری کارگاه مدیریت تروما در اورژانس پیش بیمارستانی (PHTM)
کارگاه آموزشی مدیریت تروما در اورژانس پیش بیمارستانی با هدف توانمندسازی کاردان و کارشناسان بالینی اورژانس پیش بیمارستانی برگزار شد
  به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه، مورخ 16 خرداد 1401 دوره آموزشی یک روزه تحت عنوان مدیریت بیماران ترومایی در اورژانس پیش بیمارستانی (PHTM) با حضور 55 نفر از پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی در محل مرکز اورژانس پیش بیمارستانی برگزار شد.

کاردان و کارشناسان اورژانس پیش بیمارستانی به صورت عملی زیر نظر اساتید تروما، چگونگی برخورد با حوادث مختلف و مدیریت انواع بیماران ترومایی در شرایط مختلف را تمرین کردند.

این دوره آموزشی با همکاری اساتید مجرب در زمینه چگونگی برخورد با بیماران ترومایی و به جهت آمادگی بیش از پیش و توانمندسازی پرسنل جدیدالورود انجام شد.
1401/03/16