به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این بنا در فضایی به متراژ 140 متر مربع با هزینه کرد 766 میلیون تومان و با مشارکت خیرین گرانقدرخانواده مرحوم برگی، دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و مجمع خیرین سلامت استان احداث گردید دبیر کل مجمع خیرین سلامت کشور در مراسم افتتاح این پایگاه اورژانس با بیان اینکه خاک پای خیرین عزیزی که همت می کنند و کار خیرانجام می دهند هستیم گفت: خیرین قدر کار خیر و جایگاه خود را بدانند
دکتر حسینعلی شهریاری با قدردانی از خانواده شادروان برگی که در راه اندازی این پایگاه اورژانس مشارکت داشته اند افزود: در تلاشیم شورای مشارکت جوانان راه اندازی شود تا افراد از جوانی به فکر انجام کار خیر باشند و برای سهیم شدن در امور خیرخواهانه نیازی نیست آدم ثروتمند باشد و حتی افراد می توانند با کمترین مبالغ در کارهای خیر مشارکت نمایند.
وی با اشاره به موفقیت های ارزشمند بانوان در کارهای جمعی و توصیه به راه اندازی شورای مشارکت بانوان در خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف سفر به خراسان جنوبی، تقویت هم افزایی بین دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و مجمع خیرین سلامت استان بود. که این تحقق پیدا کرد و این مسئله می تواند به ما کمک کند
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر اینکه در حوزه بهداشت و پیشگیری، آموزش و پژوهش تلاش بیشتری باید صورت گیرد، به اهمیت جایگاه اورژانس های پیش بیمارستانی اشاره کرد و گفت: ما سه هزار آمبولانس در کشور کمبود داریم که این موضوع را دائماً در حال پیگیری هستیم
دکتر شهریاری با بیان اینکه خوشحالم در این سفر از نزدیک شاهد کار، جدیت و تلاش همکاران مجموعه دانشگاه علوم پزشکی و خیرین سلامت بودم گفت: هیچ جایی بهتر از حوزه سلامت برای جذب کمک خیرین نیست، باید انسان سالم باشد تا بتواند کار کند و به تولید سرمایه مشغول شود تا به اقتصاد کشور کمک گردد.
وی با ابراز خرسندی از حضور و همراهی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی در سفر سه روزه خود به استان گفت: ایشان اعلام کردند که دانشگاه علوم پزشکی هر خواسته ای داشته باشد و با دستگاه های دیگر مسائلی باشد حاضریم جلسه بگذاریم و مشکل را برطرف کنیم.و تا به حال هر مشکلی اگر وجود داشته و به ما مراجعه کرده اند رفع کردیم و قطعا در مشکلات خیرین سلامت هم کمک خواهند کرد
سرپرست دانشگاه نیز دراین مراسم با بیان اینکه دکتر شهریاری از بزرگان خیرین سلامت کشور و پیشکسوتان ارزشمند نظام سلامت هستند از وی قدردانی کرد و افزود: دکتر اسحاقی نماینده مردم شریف حوزه قاین و زیرکوه در مجلس نیز همواره یار و یاور دانشگاه بوده و مشکلاتدانشگاه را هموار کرده و همیشه خود را مکلف به پیگیری مسائل حوزه سلامت در تمامی شهرستان های استان داشته اند و همچنین جا دارد از دکتر طالبی که این چند روزه ما را همراهی کرده اند، تقدیر و تشکر نمایم.
دکتر موسوی میرزائی همچنین با تقدیر از مجمع خیرین سلامت استان و مجموعه اورژانس 115 استان افزود:خیرین سلامت بازوان پرتوان دانشگاه هستند که به مقاصد دانشگاه از جمله افزایش و ارتقاء خدمات بهداشتی درمانی در راستای رفاه ، حفظ سلامت، شان و کرامت مردم می توان اشاره کرد، به ما کمک می کنند و خوشحال هستیم که از این به بعد هم مصم تر و قاطع تر و به قول استاد دکتر شهریاری با هم یاری و هم افزایی بیشتر این مسیر را طی کنیم وی همچنین با قدردانی از اقدام خداپسندانه شادروان برگی در ساخت این پایگاه و با اشاره به کمبود آمبولانس در سطح کشور تصریح کرد: برای حل بخشی از این مشکل در سطح استان خراسان جنوبی تصمیم به بازسازی آمبولانس ها جهت استفاده در پایگاه های اورژانس گرفتیم.