برگزاری جلسه شورای مسئولین مراکز اورژانس پیش بیمارستانی و مسئولین فناوری اطلاعات دانشگاه
جلسه شورای مسئولین مراکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه در محل مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه، روز سه شنبه مورخ 1401/02/20 جلسه ای تحت عنوان « چالش ها و راهکارهای سامانه الکترونیکی اورژانس 115» با حضور دکترحسینی رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه ، مهندس قاضی زاده مدیر فناوری اطلاعات دانشگاه، مهندس گنجی مسئول زیرساخت، مهندس کمالی مسئول سخت افزار و مخابرات، مهندس دبیری مقدم مسئول فناوری اطلاعات مرکز اورژانس خراسان جنوبی و ناظرین اورژانس شهرستان های طبس، قاینات، زیرکوه، سرایان و خوسف برگزار شد. در این جلسه مسئولین واحد های مختلف به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص سامانه الکترونیکی اورژانس 115پرداختند. دکتر سید محمدرضا حسینی با ارزیابی مشکلات و پیشنهادات واحدهای مختلف، نکاتی جهت بهبود عملکرد این سامانه و راهکارهایی جهت امدادرسانی هرچه سریع تر و بهتر به شهروندان ارائه کرد.

در پایان جلسه از زحمات مدیر و کارشناسان فناوری اطلاعات دانشگاه توسط دکتر حسینی با اهدای لوح سپاس، تقدیر و تشکر به عمل آمد.

1401/02/25