تجدید میثاق با آرمان های امام(ره) و شهدا در هفته سلامت
همزمان با ایام گرامیداشت هفته سلامت، مراسم غبار روبی مزار شهدای گمنام دانشگاه، با حضور سرپرست دانشگاه، جمعی از اعضای هئیت رئیسه، اساتید، پرسنل مرکز اورژانس پیش بیمارستانی، دانشجویان و سایر مدافعان سلامت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه، جمعی از پرسنل ستادی و عملیاتی اورژانس 115 بیرجند،همراه با سرپرست دانشگاه، جمعی از اعضای هیئت رئیسه و اساتید برای ادای احترام به مقام شامخ شهدا درگلزار شهدای گمنام دانشگاه حضور یافتند.

مسئولان، فعالان،مدافعان و حافظان سلامت دانشگاه، با غبار روبی و عطر افشانی مزار شهداء، قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهدا بار دیگر با آرمان‌های والای حضرت امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند و یاد و خاطره شهدای 8 سال دفاع مقدس و شهیدان مدافع سلامت را گرامی داشتند.

1401/02/20