بازدید رئیس دانشگاه از اورژانس 115/ قدردانی دکتر دهقانی از عملکرد پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی استان
رئیس دانشگاه، معاون درمان دانشگاه و هیئت همراه با حضور در مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه، فرا رسیدن 26 شهریورماه روز فوریتهای پزشکی و اورژانس 115 را تبریک گفته و با اهداء شاخه گل به پرسنل این مرکز از زحمات و خدمات آنان برای حفظ سلامت و نجات جان مردم قدردانی کردند.
به گزارش روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه، دکتر دهقانی رئیس دانشگاه ضمن بازدید از قسمت‌های مختلف این مرکز، روز ملی اورژانس را تبریک گفت و با عرض خداقوت و خسته نباشید به پرسنل پرتلاش اورژانس، بر اهمیت رسیدگی به بیماران اورژانسی و مصدومان حوادث در کوتاه‌ترین زمان ممکن تأکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: به‌ واسطه حساسیت امر خطیر فوریت‌های پیش بیمارستانی، لزوم رعایت نظم و مقررات در این حوزه باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد
دکتر دهقانی میزان بالای احیاء موفق در اورژانس خراسان جنوبی را که بارها مورد تشکر و تقدیر مردمی نیز قرارگرفته است را درخشان عنوان نموده و از عملکرد پرسنل ایثارگر اورژانس پیش بیمارستانی استان خراسان جنوبی به‌عنوان خط مقدم ارائه خدمات به بیماران و مصدومان اعلام رضایت کرد.
معاون درمان دانشگاه نیز ضمن اشاره به زیرساخت‌های مناسب اورژانس پیش بیمارستانی در استان پهناور خراسان جنوبی، تلاش‌های کلیه پرسنل فداکار اورژانس در مقابله با کرونا را مورد تقدیر قرار داد.
دکتر جلال احمدی بر ارتقاء سطح دانش و مهارت پرسنل اورژانس برای ارائه خدمات مناسب و صحیح تأکید نمود و افزود: معرفی اسماعیل صحرانورد شاغل در اورژانس بیرجند به‌عنوان ستاره حیات کشوری از سوی سازمان اورژانس کشوری افتخاری ارزشمند برای دانشگاه علوم پزشکی بیرجند محسوب می شود.
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه نیز با تشکر از حضور صمیمی و حمایت ریاست دانشگاه و معاونت درمان دانشگاه از بهره مندی پرسنل دولتی و شرکتی از قانون بهره وری نیروی انسانی، جذب 121 نیرو در اورژانس و اصلاح قرارداد نیروهای شرکتی خبر داد.
دکتر سید محمدرضا حسینی با تبریک روز ملی اورژانس، از تلاش پرسنل فوریت های پیش بیمارستانی در ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی مناسب در سراسر استان تشکر نموده و گزارشی از برخی اقدامات در حال انجام از جمله راه اندازه کارگاه تعمیر و بازسازی آمبولانس، تأمین زیرساخت‌های تجمیع مراکز پیام و پایگاه‌های در حال احداث ارائه داد.
وی همچنین به طرح برخی از دغدغه‌های حوزه اورژانس به ‌ویژه اطمینان از تداوم خدمت پرسنل شرکتی در روند تبدیل پایگاه‌های شرکتی به دولتی، بهبود پوشش بیمه ای آمبولانس ها و همچنین درخواست تأمین نیروی فنی برای راه اندازی کارگاه تعمیرات و بازسازی آمبولانس پرداخت که دستورات لازم برای پیگیری این موضوعات از طرف ریاست دانشگاه صادر گردید.
 در پایان نظر به اعلام رضایت ریاست سازمان اورژانس کشور طی بازدید کشوری از مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان، برخی از متصدیان امر به نمایندگی از اورژانس استان، از طرف ریاست دانشگاه مورد تقدیر قرار گرفتند.

1400/06/30