مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
۱۴۰۰ دوشنبه ۳ آبان
پیام مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی استان به مناسبت روز پرستار
به مناسبت فرارسیدن سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار، دکتر سیدمحمدرضا حسینی مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی استان خراسان جنوبی در پیامی این روز را به پرسنل ایثارگر فوریت های پزشکی استان خراسان جنوبی تبریک گفتند.

با سلام و احترام

سالروز میلاد حضرت زینب که به عنوان روز پرستار نامگذاری شده، بهانه‌ای است برای قدردانی از انسان‌هایی که سال‌های متوالی برای کسب علم و دانش می‌کوشند تا از نگین درخشان موهبت الهی یعنی سلامت و تندرستی همنوعان خود محافظت کنند. سالروز کسی که در لحظات درد و رنج و خطر با بیمار هم درد میشود و جای خطر را با اثر جبران میکند تا زندگی دوباره متولد گردد.

این روزها که بیماری کرونا بر سلامت مردم سایه انداخته است، پرستاران اورژانس فوریت های پزشکی در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا ثابت قدم ایستاده و جان خود را سپر همنوعان قرار داده‌اند تا ثابت کنند هیچ چیز نمی‌تواند به تعهد حرفه‌ای و حس مسئولیت پذیری و انسان دوستی آنان خدشه‌ای وارد کند.

فرا رسیدن سالروز تولد اسوه صبر و استقامت، بانوی فصاحت و اعجاز، حضرت زینب کبری (س) را خدمت پرسنل ایثارگر فوریت های پزشکی استان خراسان جنوبی تهنیت عرض می نمایم. این روز خجسته بهانه ای برای تجلیل از تلاشگران عرصه بهداشت و سلامت کشور است که در این روزهای سخت، تلاش مضاعف آنان، نوید روزهای خوب رهایی از ویروس منحوس کرونا را برای هموطنان، در پی دارد.

با آرزوی بهروزی و سلامتی کلیه تلاشگران عرصه فوریت های پزشکی

1399/09/30