مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
۱۴۰۰ سه شنبه ۴ آبان
دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و مدیر مرکز اورژانس 115 بیرجند با رئیس سازمان اورژانس کشور
دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و دکتر سیدمحمدرضا حسینی مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی استان خراسان جنوبی با دکتر پیرحسین کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور دیدار کردند.
به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور؛ صبح سه شنبه 31 تیرماه 1399، دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و دکتر سیدمحمدرضا حسینی مدیر مرکز حوادث و فوریت های پزشکی استان خراسان جنوبی با دکتر کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور، درخصوص مسائل مختلف و نیازمندی های مرکز اورژانس 115 بیرجند دیدار و گفتگو کردند.
در این جلسه موضوعاتی از جمله توسعه مرکز هدایت عملیات بحران(EOC) دانشگاه، تجمیع مراکز پیام استان، نوسازی ناوگان اورژانس و همچنین احداث پایگاه های عملیاتی، مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است؛ در این جلسه آقای دکتر حسین دهقانی معاون توسعه و مدیریت منابع و آقای حیدری مدیر بودجه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز حضور داشتند.

1399/05/04