دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی و مرکز اورژانس 115 بیرجند با رئیس سازمان اورژانس کشور
دیدار دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و دکتر سیدمحمدرضا حسینی رئیس مرکز فوریت های پزشکی استان خراسان جنوبی با دکتر کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور

به گزارش روابط عمومی سازمان اورژانس کشور؛ صبح روز سه شنبه 31 تیرماه 1399، دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند و دکتر سیدمحمدرضا حسینی رئیس مرکز اورژانس 115 بیرجند با دکتر کولیوند رئیس سازمان اورژانس کشور، درخصوص مسائل مختلف و نیازمندی های مرکز اورژانس 115 بیرجند دیدار و گفتگو کرد.

در این جلسه موضوعاتی از جمله توسعه مرکز هدایت عملیات بحران(EOC) دانشگاه، تجمیع مراکز پیام استان، نوسازی ناوگان اورژانس و همچنین احداث پایگاه های عملیاتی، مورد بررسی قرار گرفت.

گفتنی است؛ در این جلسه دکتر حسین دهقانی معاون توسعه و مدیریت منابع و آقای حیدری مدیر بودجه دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز حضور داشتند.

1399/05/04